fbpx

Poolse werknemers gezocht?

Bent u net zoals veel andere bedrijven in Nederland op zoek naar personeel dat op korte termijn kan worden ingezet? Kijk dan eens naar het inhuren van Poolse werknemers. Poolse arbeiders willen vaak graag in Nederland werken vanwege de goede lonen ten opzichte van hun thuisland. Sommige Poolse werknemers vestigen zich daarom voor de korte of zelfs lange termijn in Nederland en gaan aan de slag. De bouw, de logistiek en de schoonmaak zijn sectoren waarin Poolse krachten veel werken. De meeste bedrijven zijn blij met de tijdelijke extra inzet.

Het maakt een organisatie flexibeler als het mogelijk is een beroep te doen op extra Poolse arbeiders. Poolse werknemers gezocht voor uw organisatie? Bij Aplikuj B.V. kunnen we u koppelen aan de juiste Poolse werkzoekenden. Als uitzendbureau voor Poolse werknemers zijn wij dé bemiddelaar tussen Poolse arbeiders en het Nederlandse bedrijfsleven. Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven, maar wij bemiddelen in heel Nederland en plaatsen Poolse arbeiders overal. Daarbij zorgen we altijd voor een goede match tussen werkgever en werknemer.

Ga naar ‘diensten‘ of neem contact op.

Gemotiveerde Poolse werknemers inhuren

Uiteraard wilt u ook bij tijdelijke dienstverbanden een gemotiveerde medewerker aannemen. Daarom stellen wij alles in het werk om onze werving en selectie zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Onze ervaring helpt ons bij het selecteren van de beste Poolse medewerkers voor elke sector. U kunt vandaag nog uw zoekopdracht doorgeven aan ons, via het contactformulier op deze website. We gaan dan direct voor u aan de slag. Werving en selectie via ons uitzendbureau is de snelste en meest efficiënte oplossing als u op zoek bent naar Poolse krachten voor uw bedrijf.

Voordelen van een uitzendbureau voor Poolse werknemers

Het heeft zeker voordelen een uitzendbureau voor Poolse werknemers in de arm te nemen. U bespaart uzelf veel werk door de werving en selectie uit te besteden. Bovendien zijn wij thuis in de sectoren waarvoor wij werken en spreken wij de Poolse taal. Wij kunnen uitstekend bemiddelen en een selectie van Poolse arbeiders voor u maken, waarmee u direct aan de slag kunt. Bovendien regelen wij niet alleen de selectie, maar houden wij ook een accurate administratie bij. Zo nemen we extra werk uit handen.

Kosten

Sommige uitzendbureaus rekenen hoge tarieven. Dat is niet het geval bij Aplikuj B.V.. Wij brengen pas kosten in rekening als één of meerdere Poolse medewerkers geplaatst zijn. Onze medewerkers vertellen graag meer over actuele tarieven en onze werkwijze.

Legaal en veilig Poolse medewerkers inhuren

Uiteraard wilt u op legale en veilige wijze nieuwe medewerkers inhuren. U kunt ervan uitgaan dat het inhuren van Poolse krachten altijd volgens de Nederlandse wet- en regelgeving geschiedt. Als u vragen heeft over het inhuren van Poolse werknemers kunnen wij u altijd hierover informeren en adviseren.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

JAAR OP MARKT

TEVREDEN KLANTEN

PLAATSINGEN

Vrijblijvend offerte aanvragen

Onze tarieven zullen u aangenaam verrassen!