fbpx

Poolse medewerkers gezocht?

Het gaat goed met de Nederlandse economie en veel bedrijven staan te springen om personeel. Grote kans dat u als ondernemer ook personeel nodig heeft. Zoekt u medewerkers voor klussen in de bouw, logistiek of productie? Neem dan contact met ons op voor gekwalificeerd personeel dat direct aan de slag kan. Een deel van onze flexpool bestaat uit Poolse medewerkers. Zij zijn zeer gemotiveerd om in Nederland te werken en kunnen plotselinge vraag naar medewerkers snel oplossen.

Bovendien zijn Poolse medewerkers vaak bereid veel uren te maken en zijn zij flexibel in te zetten, dus ook in het weekend en in de avonduren. Poolse medewerkers gezocht binnen uw bedrijf? Maak dan gebruik van de diensten van Aplikuj B.V.. Wij zijn hét uitzendbureau voor Poolse werknemers en bieden onze diensten aan uiteenlopende Nederlandse bedrijven aan. Samenwerken met Aplikuj B.V. is zowel mogelijk voor spoedklussen als voor werkzaamheden op de lange termijn.

 

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Snel Poolse medewerkers inhuren

Als er ineens grote vraag ontstaat naar personeel in uw organisatie kunnen wij ervoor zorgen dat Poolse medewerkers uw organisatie komen versterken. Als uitzendbureau voor Poolse werknemers zijn wij hét adres voor het inhuren van Poolse werknemers. Poolse werknemers inhuren is mogelijk op zeer korte termijn, zodat uw vraag direct opgelost wordt. Naast de bouw, logistiek en productie, bieden wij ook personeel aan voor werkzaamheden in de schoonmaak, metaalsector of voor administratieve werkzaamheden. Er zit geen minimum of maximum aan de duur van de klus. U kunt elke klus aanmelden en een beroep doen op ons personeelsbestand. Zowel voor korte als lange klussen kunnen wij het juiste personeel leveren.

Alleen gekwalificeerd personeel

Als uitzendbureau voor Poolse werknemers bieden wij alleen voldoende gekwalificeerd personeel aan. Wij beschikken over een groot aantal Poolse medewerkers uit diverse sectoren. Zoekt u bijvoorbeeld Poolse medewerkers voor het uitvoeren van een spoedklus op de bouw? Dan regelen wij direct dat u Poolse werknemers kunt inhuren, altijd tegen een scherp tarief. Wij communiceren snel en helder zodat onze klanten altijd weten wat zij kunnen verwachten. Veel bedrijven maken inmiddels gebruik van Aplikuj B.V. als uitzendbureau voor Poolse werknemers. Wij nemen uw bedrijf dan ook graag op in ons bestand.

Besteed de administratie uit

Onze taken gaan verder dan het leveren van Poolse vakmensen. Als uitzendbureau voor Poolse werknemers bieden wij onze klanten niet alleen gekwalificeerd personeel, maar nemen wij ook sollicitatiegesprekken af en regelen wij de urenadministratie, net als de uitbetaling.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op onze website. Hier leest u meer over onze diensten en werkwijze. Samen bereiken we meer, door de juiste mensen op de juiste plaats aan de slag te laten gaan. Poolse werknemers inhuren was nog nooit zo eenvoudig.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Aplikuj.nl ?

N

Personeel per direct beschikbaar     

N

Scherpe tarieven

N

Geen werkgeversrisico

N

Geen vast contract

N

Geen ziekterisico

N

Vakkrachten

N

Professionele kwaliteit

N

Flexibel personeel

N

100% ECO-digitaal system

N

Direct geregeld

N

24/7 Service