fbpx
  • Nederlands

Poolse bouwvakkers inhuren?

De Nederlandse bouwsector groeit de laatste jaren sterk en kampt met een tekort aan arbeidskrachten. Veel bedrijven willen hun tekorten graag aanvullen met goede bouwvakkers. Daarom doen veel bouwbedrijven een beroep op uitzendbureaus voor Poolse werknemers, omdat er op deze manier genoeg Poolse bouwvakkers in te huren zijn. Via Aplikuj B.V. huurt u snel Poolse werknemers in voor op de bouw. Wij zijn hét uitzendbureau voor Poolse werknemers in Noord-Brabant. Of u nu een tijdelijk tekort op wilt vullen of op zoek bent naar krachten voor de lange termijn, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kijken altijd naar uw behoeften op het gebied van arbeidskrachten en leveren werknemers zo spoedig mogelijk.

Ga naar ‘diensten‘ of neem contact op.

Procedure Poolse bouwvakkers inhuren

Als u uw bedrijf aanmeldt bij Aplikuj BV kunnen wij meerdere dingen voor u doen. Wij bieden Poolse bouwvakkers aan, maar ook Poolse werknemers die inzetbaar zijn in andere sectoren. Denk dan aan administratieve werkzaamheden, maar ook aan de logistiek of de schoonmaak. Als u Poolse werknemers wilt inhuren regelen wij de procedure, van het sollicitatiegesprek tot de uitbetaling. Zo nemen wij werk uit handen en stellen we snel Poolse bouwvakkers tot uw beschikking. Bouwprojecten lopen zo geen vertraging op.

Gemotiveerd en flexibel

Poolse bouwvakkers weten net als Nederlandse krachten hoe zij werkzaamheden op de bouw uit moeten voeren en zijn doorgaans zeer gemotiveerd. Poolse bouwvakkers maken bovendien graag veel uren om zoveel mogelijk te verdienen in de tijd dat zij in Nederland zijn. Ze zijn daarom veelvuldig en flexibel in te zetten. Ideaal voor het realiseren van bouwprojecten in een korte tijd. Bent u op zoek naar Poolse aanpakkers voor uw klus? Overweeg dan eens Poolse werknemers in te huren via een uitzendbureau voor Poolse werknemers. Ons uitzendbureau voor Poolse werknemers is gevestigd in Eindhoven en biedt gekwalificeerd Pools personeel voor de bouw.

Kosten

Bij Aplikuj brengen we pas kosten voor onze opdrachtgevers in rekening als de juiste persoon is gevonden en geplaatst. Tot die tijd verzorgen wij de werving en selectie. Hiervoor zetten wij ons grote netwerk in én onze ervaring met het werven van gekwalificeerd personeel. Uiteraard zijn wij thuis in de (Nederlandse) bouwsector en kunnen wij leveren waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om stukadoors, metselaars of allround bouwvakkers, wij hebben ze in ons bestand zitten en kunnen onze werknemers direct inzetten. Maak ook kennis met ons personeel en plaats uw opdracht vandaag nog.

Opdracht geven

Neem contact met ons op voor meer informatie of geef uw eerste opdracht direct aan ons door via onze website. Onze medewerkers bellen u dan zo snel mogelijk terug. Snel Poolse bouwvakkers vinden was nog nooit zo eenvoudig.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

JAAR OP MARKT

TEVREDEN KLANTEN

PLAATSINGEN

Vrijblijvend offerte aanvragen

Onze tarieven zullen u aangenaam verrassen!