fbpx

Pools uitzendbureau

Pools uitzendbureau inzetten voor flexibele krachten

Elk bedrijf kent drukke en minder drukke perioden en heeft te maken met uitval van werknemers. Het kunnen inzetten van flexibele krachten is dan wel zo prettig. Zo zijn pieken en dalen eenvoudig op te vangen. Uitzendbureaus zijn de ideale partner voor het inschakelen van flexibele krachten. Zoekt u Poolse werknemers voor de invulling van tijdelijke vacatures of het opvangen van grote drukte? Schakel dan een Pools uitzendbureau zoals Aplikuj B.V. in voor een snelle oplossing. Ons Pools uitzendbureau beschikt over een grote database met werkzoekenden die in Nederland aan de slag willen. Daar kunt u als ondernemer gebruik van maken. Of u nu op zoek bent naar Poolse krachten voor kortere of langere tijd, bij ons Pools uitzendbureau kunt u vaak goed beginnen met zoeken.

Zoals veel andere Poolse uitzendbureaus doen wij ook aan detachering. Op die manier kan Pools personeel ook ingezet worden voor de lange termijn. Er zitten veel voordelen aan het inschakelen van een uitzendbureau, waardoor bedrijven al jaren gebruik maken van deze constructie. Ook voor werkzoekenden is het een goede oplossing. Zij hoeven slechts één keer te solliciteren bij een Pools uitzendbureau en kunnen daarna vaak voor meerdere werkgevers aan de slag.

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Voordelen van een Pools uitzendbureau

Een Pools uitzendbureau zoals Aplikuj B.V. inschakelen heeft een aantal voordelen. Zo zijn Poolse medewerkers over het algemeen zeer gemotiveerd en werken ze graag veel. Poolse medewerkers zijn bovendien vaak flexibel inzetbaar, ook in het weekend. Ons Pools uitzendbureau spreekt uiteraard de taal van de werkzoekende en de werknemer en kan daarom uitstekend bemiddelen. Onze medewerkers weten ook tegen welke zaken bedrijven vaak aanlopen en waar ze op moeten letten bij het inhuren van Poolse arbeidskrachten. Daarover kunnen wij als Pools uitzendbureau adviseren.

Daarbij fungeren wij ook als aanspreekpunt voor u als werkgever. Ook hier kan bemiddeling plaatsvinden als dat nodig is. Ten slotte is een Pools uitzendbureau als het onze, verantwoordelijk voor de werving en selectie van goed personeel. Hier betaalt u als klant een schappelijk bedrag voor. Dat levert u onder andere een fikse tijdsbesparing op. Poolse uitzendbureaus zoals de onze zorgen er immers voor dat de juiste selectie werkzoekenden aan de werkgever wordt voorgesteld. U hoeft ook geen gesprekken te voeren met kandidaten en de uitbetaling en alle andere administratieve zaken worden door ons geregeld. Het inschakelen van Aplikuj B.V. levert een ondernemer vaak veel tijdwinst op. Uw HR-afdeling hoeft niet steeds op zoek naar nieuwe krachten en kan zich richten op de interne organisatie. Bovendien zijn veel HR-afdelingen vaak blij met uitzendbureaus als bemiddelende schakel, vooral bij de inzet van arbeidskrachten uit andere landen. Uw bedrijf blijft daarnaast flexibel als u krachten inzetten via ons Poolse uitzendbureau omdat er geen contract getekend hoeft te worden. Zo wordt het mogelijk tijdelijk extra personeel in te zetten zonder administratieve rompslomp.

Kies voor Pools uitzendbureau Aplikuj

Misschien zoekt u op dit moment ook Poolse werknemers voor uw bedrijf. Dan vraagt u zich wellicht af welk uitzendbureau geschikt is voor uw onderneming. Ons uitzendbureau Aplikuj B.V. in Eindhoven bemiddelt al jaren tussen Poolse werknemers en Nederlandse werkgevers. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van bemiddeling en kennen de sectoren waar wij ons personeel inzetten zeer goed. Bovendien is het netwerk van ons Poolse uitzendbureau groot genoeg. Er staan altijd voldoende werknemers paraat zodat vacatures razendsnel kunnen worden vervuld. Aplikuj B.V. is dus de juiste keuze als u op zoek bent naar een Pools uitzendbureau.

Wet- en regelgeving

Binnen de EU is er vrij verkeer van goederen en personen toegestaan. Dat betekent dat mensen die in de EU wonen ook vrij zijn om binnen de EU in een ander land te gaan werken. Het is dus niet nodig om een werkvergunning aan te vragen voor personen buiten de EU, als u gebruik maakt van een Pools uitzendbureau. Uiteraard moeten er wel wat zaken geregeld worden als u een Poolse medewerker in dienst neemt. Wij adviseren u hier graag over. Naast uitzendwerk voert Aplikuj B.V. ook detacheringsklussen uit. Dit is dé oplossing voor bedrijven die voor langere tijd een Poolse werknemer in dienst willen nemen. Welke oplossing voor u passend is leggen we u graag uit na een eerste kennismaking. Het voordeel van detachering via een Pools uitzendbureau is dat een werknemer langer bij u in dienst blijft en grotere, complexere klussen op zich kan nemen. Uw organisatie blijft echter nog steeds flexibel omdat u niet aan arbeidscontracten vastzit. De werknemer is immers verbonden aan het uitzendbureau en niet aan uw onderneming. Er worden altijd goede afspraken gemaakt over het dienstverband van de werknemer zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Door gebruik te maken van de beschikbaarheid van Poolse werknemers geeft u als werkgever mensen de kans werkervaring op te doen en profiteert u ook van de motivatie, kennis en kunde van Poolse arbeiders.

Opdracht doorgeven

Bent u overtuigd en wilt u graag een zoekopdracht doorgeven? Dat kan onder andere via deze website. Vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. We inventariseren uw wensen en kijken direct welke Poolse werknemers goed bij uw organisatie passen. Dat is uiteraard afhankelijk van het soort klus en de sector waarin uw organisatie actief is, de duur van de klus en het soort medewerker waar u naar op zoek bent. Dat inventariseren we samen en we koppelen u zo snel mogelijk aan een gekwalificeerde en gemotiveerde werknemer. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Poolse arbeiders op plekken waar snel personeel nodig is. Onze aanpak leent zich dan ook uitstekend voor organisaties die op korte termijn personeel nodig hebben. Meer weten? Neem contact met ons op. Met behulp van Pools uitzendbureau Aplikuj B.V. zijn al uw personeelstekorten snel opgelost.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Aplikuj.nl ?

N

Personeel per direct beschikbaar     

N

Scherpe tarieven

N

Geen werkgeversrisico

N

Geen vast contract

N

Geen ziekterisico

N

Vakkrachten

N

Professionele kwaliteit

N

Flexibel personeel

N

100% ECO-digitaal system

N

Direct geregeld

N

24/7 Service