fbpx
  • Nederlands

Pools uitzendbureau Venray

Op zoek naar het beste personeel voor uw bedrijf in Venray? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. helpt u verder

Bent u op zoek naar versterking van uw team in Venray? En heeft u wel eens gedacht aan Poolse werknemers? Volgens het CBS zijn er ruim 20.000 Poolse werknemers in Nederland. Uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. brengt ze naar u toe. Wij zorgen voor de beste kandidaten, voor zowel vaste als tijdelijke banen. U kunt bij ons terecht voor werving en selectie, uitzendkrachten, detachering en payrolling.

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ga naar ‘diensten‘ of neem contact op.

Wat kunnen wij doen voor uw bedrijf in Venray?

Aplikuj.nl B.V. is een gedreven, professioneel en dynamisch Pools uitzendbureau met geruime ervaring in uitzenden en detacheren. Wij vinden snel het beste personeel voor uw Venrayse bedrijf in de volgende sectoren: de bouwsector, magazijn en logistiek, de metaalsector, productie en assemblage en schoonmaak. Het uitzetten van vacatures en voeren van sollicitatiegesprekken is voorbij. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. neemt deze taken uit handen. Met onze hulp heeft u snel de perfecte kandidaat gevonden. Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn, dan regelen wij de rest.

Wij geloven in maatwerk en vinden het belangrijk dat onze dienst betaalbaar is voor iedereen. Daarom betaalt u pas wanneer u een geschikte kandidaat heeft gevonden. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. werft en selecteert in heel Nederland, dus ook in Venray. Dankzij ons uitgebreide netwerk en eigen database zorgen we ervoor dat u het beste personeel vindt. Kwaliteit en goede communicatie zijn onze prioriteiten. Niet voor niets luidt onze slogan: samen kunnen we meer bereiken!

Meer weten over ons Poolse uitzendbureau in Venray? Neem contact met ons op!

Dus bent u op zoek naar het beste personeel in de regio Venray? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. regelt het voor u! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 (0) 40 309 80 11. Dan zorgen wij dat u snel personeel vindt dat het beste bij uw bedrijf past.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Aplikuj.nl ?

N

Personeel per direct beschikbaar     

N

Scherpe tarieven

N

Geen werkgeversrisico

N

Geen vast contract

N

Geen ziekterisico

N

Vakkrachten

N

Professionele kwaliteit

N

Flexibel personeel

N

100% ECO-digitaal system

N

Direct geregeld

N

24/7 Service