fbpx
  • Nederlands

Pools uitzendbureau Venlo

Vind het beste personeel voor uw bedrijf in Venlo: Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. helpt u verder

Venlo staat bekend om zijn ondernemers. Qua klantvriendelijkheid en inventiviteit heeft de stad een naam hoog te houden, dus het vinden van goed personeel is erg belangrijk. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. kan u helpen bij het vinden van de juiste mensen. Wij leveren u de beste Poolse werknemers, voor zowel vaste als tijdelijke banen. U kunt bij ons terecht voor werving en selectie, uitzendkrachten, detachering en payrolling.

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ga naar ‘diensten‘ of neem contact op.

Wat kunnen wij als Pools uitzendbureau in Venlo doen voor uw bedrijf?

Aplikuj.nl B.V. is een gedreven, professioneel en dynamisch Pools uitzendbureau met geruime ervaring in uitzenden en detacheren. Wij vinden snel het beste personeel voor uw Venlose bedrijf in de volgende sectoren: de bouwsector, magazijn en logistiek, de metaalsector; productie en assemblage en schoonmaak. Wanneer u hiervoor zelf op zoek moet gaan naar de juist mensen bent u daar erg lang mee bezig. Maar nu kunt u het vullen van posities aan ons overlaten. We zetten de vacatures uit en selecteren aan de hand van uw eisen de juiste kandidaten. Uiteraard voeren wij ook de sollicitatiegesprekken. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. neemt dus bijna het hele wervingsproces van u over. Met onze hulp heeft u snel de perfecte kandidaat gevonden. Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn, dan regelen wij de rest.

Samen kunnen we meer bereiken

Wij geloven in maatwerk en vinden het belangrijk dat onze dienst betaalbaar is voor iedereen. Daarom betaalt u pas wanneer u een geschikte kandidaat heeft gevonden. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. werft en selecteert in heel Nederland, dus ook in Venlo. Dankzij ons uitgebreide netwerk en eigen database zorgen we ervoor dat u het beste personeel vindt. Kwaliteit en goede communicatie zijn onze prioriteiten. Niet voor niets luidt onze slogan: samen kunnen we meer bereiken!

Heeft u snel personeel nodig in de regio Venlo? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. assisteert u hierbij Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 (0) 40 309 80 11. Nadat we een goed beeld hebben van wat u precies zoekt, starten we het proces.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Aplikuj.nl ?

N

Personeel per direct beschikbaar     

N

Scherpe tarieven

N

Geen werkgeversrisico

N

Geen vast contract

N

Geen ziekterisico

N

Vakkrachten

N

Professionele kwaliteit

N

Flexibel personeel

N

100% ECO-digitaal system

N

Direct geregeld

N

24/7 Service