fbpx

Pools uitzendbureau Rotterdam

Pools uitzendbureau in Rotterdam 

Aplikuj.nl B.V.

Bent u zoek naar betrouwbare nieuwe werknemers in de regio Rotterdam? En heeft u wel eens aan Poolse werknemers gedacht? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. kan u helpen. U kunt bij ons terecht voor werving en selectie, uitzending, detachering en payrolling. Wij brengen de juiste kandidaten naar u toe, voor zowel vaste als tijdelijke banen.

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ga naar ‘diensten‘ of neem contact op.

Wat kunnen wij als Pools uitzendbureau in Rotterdam betekenen voor uw bedrijf?

Aplikuj.nl B.V. is een dynamisch, professioneel en gedreven Pools uitzendbureau. Ons belangrijkste doel is het werven en aanleveren van klantgericht personeel, ook in Rotterdam! We zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de volgende sectoren:

  • Administratie
  • De bouwsector
  • Magazijn/logistiek
  • Metaalsector
  • Productie/assemblage
  • Schoonmaak

Wij leveren u topkrachten in de regio Rotterdam. Nieuw personeel vinden is cruciaal voor uw bedrijf, maar het is ook een ontzettend tijdrovend proces. Wij snappen dat u betere dingen te doen heeft dan het uitzetten van vacatures, het selecteren van brieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. Met onze hulp hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Het enige wat u hoeft te doen is ons contacteren en vertellen wat uw wensen zijn. Wij werven en selecteren in heel Nederland. We zijn een uitzendbureau met jarenlange ervaring, een uitgebreid netwerk en eigen database en brengen de juiste en betrouwbare kandidaten naar u toe.

Meer weten? Neem contact met ons op

Kwaliteit staat bij ons voorop. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. zorgt dat u het personeel krijgt dat het beste bij uw bedrijf past. Niet voor niets is onze slogan: samen kunnen we meer bereiken! En nog beter: u betaalt helemaal niets, totdat wij de juiste persoon hebben gevonden. Dus bent u op zoek naar het beste personeel in Rotterdam? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. helpt u verder. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Aplikuj.nl ?

N

Personeel per direct beschikbaar     

N

Scherpe tarieven

N

Geen werkgeversrisico

N

Geen vast contract

N

Geen ziekterisico

N

Vakkrachten

N

Professionele kwaliteit

N

Flexibel personeel

N

100% ECO-digitaal system

N

Direct geregeld

N

24/7 Service