fbpx

Pools uitzendbureau Roermond

Met Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. vindt u snel het beste personeel in Roermond

In een oude Hanzestad als Roermond mag je een bruisend ondernemersklimaat verwachten. Met zoveel bedrijven wordt er altijd nieuw personeel gezocht. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. kan u helpen bij het vinden van de juiste mensen. Wij leveren u de beste Poolse werknemers, voor zowel vaste als tijdelijke banen. U kunt bij ons terecht voor werving en selectie; uitzendkrachten; detachering en payrolling.

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij als Pools uitzendbureau in Roermond doen voor uw bedrijf?

Aplikuj.nl B.V. is een gedreven, professioneel en dynamisch Pools uitzendbureau met geruime ervaring in uitzenden en detacheren. Wij vinden snel het beste personeel voor uw Roermonds bedrijf in de volgende sectoren: de bouwsector; magazijn en logistiek; de metaalsector; productie en assemblage; en schoonmaak. Wij geloven in maatwerk en vinden het belangrijk dat onze dienst betaalbaar is voor iedereen. Daarom betaalt u pas wanneer u een geschikte kandidaat heeft gevonden. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. werft en selecteert in heel Nederland, dus ook in Roermond.

Dankzij ons uitgebreide netwerk en eigen database zorgen we ervoor dat u het beste personeel vindt. Kwaliteit en goede communicatie zijn onze prioriteiten. Niet voor niets luidt onze slogan: samen kunnen we meer bereiken! En omdat het zo veel tijd kost om goed personeel te vinden helpen we u graag. Het uitzetten van vacatures, het selecteren van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken; Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. doet het voor u. Met onze hulp heeft u snel de perfecte kandidaat gevonden. Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn, dan regelen wij de rest.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Dus bent u op zoek naar het beste personeel in de regio Roermond? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. is de oplossing. Nadat we duidelijk hebben waar u precies naar op zoek bent, gaan we meteen aan de slag. Bel ons en plan een afspraak in. U kunt uiteraard ook een berichtje achterlaten via het contactformulier of bel ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Aplikuj.nl ?

N

Personeel per direct beschikbaar     

N

Scherpe tarieven

N

Geen werkgeversrisico

N

Geen vast contract

N

Geen ziekterisico

N

Vakkrachten

N

Professionele kwaliteit

N

Flexibel personeel

N

100% ECO-digitaal system

N

Direct geregeld

N

24/7 Service