fbpx

Pools uitzendbureau Nijmegen

Pools uitzendbureau Aplikuj.nl BV helpt u bij het vinden van het beste personeel in Nijmegen

De arbeidsmarkt in Nijmegen is groeiende. Zo zijn er het afgelopen jaar maar liefst 3050 arbeidsplaatsen bijgekomen. Goed nieuws voor het bruisende ondernemersklimaat, maar door de concurrentie kan het wel moeilijk zijn om het juiste personeel te vinden in Nijmegen. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. kan u daarmee helpen. Heeft u wel eens gedacht aan Poolse werknemers? Wij leveren u de beste kandidaten, voor zowel vaste als tijdelijke banen. U kunt bij ons terecht voor werving en selectie, uitzendkrachten, detachering en payrolling.

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ga naar ‘diensen‘ of neem contact op.

Snel goed personeel voor uw bedrijf in Nijmegen? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. regelt het

Bij Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. snappen we dat het vinden van nieuw personeel een tijdrovende klus voor u is. U heeft natuurlijk andere dingen te doen dan het uitzetten van vacatures, het selecteren van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken. Maakt u zich geen zorgen: wij nemen al deze taken van u over. Met onze hulp heeft u snel de perfecte kandidaat gevonden. Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn, dan regelen wij de rest. Aplikuj.nl B.V. is een gedreven, professioneel en dynamisch Pools uitzendbureau met geruime ervaring in uitzenden en detacheren. Wij vinden snel het beste personeel voor uw bedrijf in Nijmegen in de volgende sectoren: de bouwsector; magazijn en logistiek; de metaalsector; productie en assemblage; en schoonmaak. Wij geloven in maatwerk en vinden het belangrijk dat onze dienst betaalbaar is voor iedereen. Daarom betaalt u pas wanneer u een geschikte kandidaat heeft gevonden. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. werft en selecteert in heel Nederland, dus ook in Nijmegen. Dankzij ons uitgebreide netwerk en eigen database zorgen we ervoor dat u het beste personeel vindt. Kwaliteit en goede communicatie zijn onze prioriteiten. Niet voor niets luidt onze slogan: samen kunnen we meer bereiken!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Werkzaam in de regio Nijmegen? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. werft en selecteert het beste personeel voor u! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Aplikuj.nl ?

N

Personeel per direct beschikbaar     

N

Scherpe tarieven

N

Geen werkgeversrisico

N

Geen vast contract

N

Geen ziekterisico

N

Vakkrachten

N

Professionele kwaliteit

N

Flexibel personeel

N

100% ECO-digitaal system

N

Direct geregeld

N

24/7 Service