fbpx

Pools uitzendbureau Helmond

Met Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. vindt u snel het beste personeel in Helmond

Helmond is een bruisende stad in ontwikkeling. In 2018 groeide het aantal banen in Helmond met 2,8 procent. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste mensen? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. helpt u graag. Wij leveren u de beste Poolse werknemers, voor zowel vaste als tijdelijke banen. U kunt bij ons terecht voor werving en selectie, uitzendkrachten, detachering en payrolling.

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ga naar ‘diensten‘ of neem contact op.

Hoe kunnen wij uw bedrijf in Helmond helpen?

Aplikuj.nl B.V. is een gedreven, professioneel en dynamisch Pools uitzendbureau met geruime ervaring in uitzenden en detacheren. Wij vinden snel het beste personeel voor uw Helmondse bedrijf in de volgende sectoren: de bouwsector; magazijn en logistiek; de metaalsector; productie en assemblage; en schoonmaak. Het vinden van nieuwe krachten kost heel veel tijd. Na uw dagelijkse werkzaamheden wil u uiteraard snel naar huis om te genieten van het goede, bourgondische Helmondse leven! Dan zit u niet te wachten op het uitzetten van vacatures, het selecteren van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken. Maakt u zich geen zorgen: Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. neemt al deze taken van u over. Met onze hulp heeft u snel de perfecte kandidaat gevonden. Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn, dan regelen wij de rest.

Pools uitzendbureau in Helmond: samen kunnen wij meer bereiken

Wij geloven in maatwerk en vinden het belangrijk dat onze dienst betaalbaar is voor iedereen. Daarom betaalt u pas wanneer u een geschikte kandidaat heeft gevonden. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. werft en selecteert in heel Nederland, dus ook onder de rivieren. Dankzij ons uitgebreide netwerk en eigen database zorgen we ervoor dat u het beste personeel vindt. Kwaliteit en goede communicatie zijn onze prioriteiten. Niet voor niets luidt onze slogan: samen kunnen we meer bereiken!

Personeel nodig in de regio Helmond? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. helpt u daarbij! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 (0) 40 309 80 11. We leggen u graag uit wat we voor u kunnen doen en zorgen ervoor dat u snel over goed personeel beschikt.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Aplikuj.nl ?

N

Personeel per direct beschikbaar     

N

Scherpe tarieven

N

Geen werkgeversrisico

N

Geen vast contract

N

Geen ziekterisico

N

Vakkrachten

N

Professionele kwaliteit

N

Flexibel personeel

N

100% ECO-digitaal system

N

Direct geregeld

N

24/7 Service