fbpx

Pools uitzendbureau Eindhoven

Op zoek naar goed personeel in Eindhoven? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. helpt u verder

Bent u op zoek naar versterking van uw team in de regio Eindhoven? En heeft u wel eens gedacht aan Poolse werknemers? Volgens het CBS zijn er ruim 20.000 Poolse werknemers in Nederland. Uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. brengt ze naar u toe. Wij zorgen voor de beste kandidaten, voor zowel vaste als tijdelijke banen. U kunt bij ons terecht voor werving en selectie, uitzending, detachering en payrolling.

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ga naar ‘diensten‘ of neem contact op.

Wat is Aplikuj.nl B.V.?

Aplikuj.nl B.V. is een dynamisch, professioneel en gedreven bemiddelingsbureau, gevestigd in Eindhoven. Ons belangrijkste doel is het werven en aanleveren van klantgericht personeel. We zijn een Pools uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de volgende sectoren:

  • Administratie
  • De bouwsector
  • Magazijn/logistiek
  • Metaalsector
  • Productie/assemblage
  • Schoonmaak

Wat kunnen we als Pools uitzendbureau in Eindhoven voor u betekenen?

Bij Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. snappen we dat het vinden van nieuw personeel erg tijdrovend kan zijn voor uw Eindhovense bedrijf. U heeft veel meer dingen te doen dan het uitzetten van vacatures, het selecteren van brieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. Met onze hulp hoeft u zich over deze zaken geen zorgen te maken. Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn, en wij zorgen voor de rest.

Ons uitzendbureau werft en selecteert in heel Nederland. We leveren maatwerk en zorgen dat u het personeel krijgt dat het beste bij uw bedrijf past. Met onze jarenlange ervaring, netwerk en eigen database brengen wij de juiste en betrouwbare kandidaten naar u toe. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is onze slogan: samen kunnen we meer bereiken! En nog beter: u betaalt helemaal niets, totdat wij de juiste persoon hebben gevonden. Dus bent u op zoek naar het beste personeel in Eindhoven? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. helpt u verder. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Aplikuj.nl ?

N

Personeel per direct beschikbaar     

N

Scherpe tarieven

N

Geen werkgeversrisico

N

Geen vast contract

N

Geen ziekterisico

N

Vakkrachten

N

Professionele kwaliteit

N

Flexibel personeel

N

100% ECO-digitaal system

N

Direct geregeld

N

24/7 Service