fbpx
  • Nederlands

Pools uitzendbureau Breda

Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. helpt u bij het vinden van de beste werknemers in Breda

Elk jaar worden er in Breda zo’n 1770 nieuwe bedrijven opgericht. In een stad met zo’n bruisend ondernemingsleven kan het moeilijk zijn om het beste personeel voor uw bedrijf te vinden. Poolse werknemers kunnen dan een uitstekende oplossing bieden. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. levert u de beste kandidaten, voor zowel vaste als tijdelijke banen. Wij leveren de volgende diensten:

 

  • Werven en selecteren van kandidaten
  • Uitzendkrachten
  • Detachering
  • Payrolling

Ga naar ‘diensten‘ of neem contact op.

Waarom kiezen voor een Pools uitzendbureau in Breda?

Wij zijn een gedreven, professioneel en dynamisch bemiddelingsbureau, met ruime ervaring in uitzenden en detacheren. Wij vinden snel het beste personeel voor uw bedrijf in Breda in de volgende sectoren: de bouwsector, magazijn en logistiek, de metaalsector, productie en assemblage, en schoonmaak. Bij Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. snappen we dat u wellicht niet genoeg tijd heeft voor het vinden van nieuw personeel. Van het uitzetten van vacatures, het selecteren van kandidaten tot het voeren van sollicitatiegesprekken: er gaan snel heel wat uren inzitten.

Wij nemen al deze taken van u over. Met onze hulp heeft u zó de perfecte kandidaat gevonden. Het enige wat u hoeft te doen is ons contacteren en te vertellen wat uw wensen zijn, dan regelen wij de rest. Wij geloven in maatwerk en vinden het belangrijk dat onze dienst voor iedereen betaalbaar is. Daarom betaalt u helemaal niets, totdat u een perfecte kandidaat gevonden heeft. Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. werft en selecteert in heel Nederland, dus ook buiten Breda. Dankzij ons uitgebreide netwerk en eigen database zorgen we ervoor dat u het beste personeel vindt. Kwaliteit en goede communicatie zijn onze prioriteiten. Niet voor niets luidt onze slogan: samen kunnen we meer bereiken!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Dus bent u op zoek naar het beste personeel in de regio Breda? Pools uitzendbureau Aplikuj.nl B.V. neemt u het zoekwerk uit handen. Nadat u het contactformulier heeft ingevuld nemen we zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken wat uw precieze wensen zijn. Uiteraard kunt u ons ook altijd bereiken via +31 (0) 40 309 80 11

Branches

Bouw

Techniek

Productie

Food

Logistieke

Vragen? Bel +31 (0) 40 309 8011

Of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

JAAR OP MARKT

TEVREDEN KLANTEN

PLAATSINGEN

Vrijblijvend offerte aanvragen

Onze tarieven zullen u aangenaam verrassen!