fbpx

Over Aplikuj.nl

Aplikuj.nl is een professionele bemiddelaar binnen de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij zijn als een koppeling tussen de opdrachtgevers en werkzoekenden. U kunt ons zien als de helpende tussenpersoon, een echt arbeidsbemiddelingsbureau. Wij focussen ons op het verzorgen van een match die werkt. Dit doen wij met professionele kwaliteit en met de scherpste tarieven. U kunt van onze diensten zeven dagen per week, 365 dagen per jaar gebruik maken.

Wij zijn actief in de bouw, techniek, productie, voedsel en logistieke branches. Een aardige verzameling aan verschillende sectoren. Hier zijn wij dan ook trots op. Dit heeft er namelijk mede voor gezorgd dat wij ons tot op grote hoogte kunnen indenken waar verschillende bedrijven naar op zoek zijn. Wij bemiddelen meertalige, internationale mensen. Het gaat dan wel om de mensen die hier gevestigd en ingeburgerd zijn. Na jaren elders ervaring te hebben opgedaan zijn wij in 2017 van start gegaan met ons bureau als eenmanszaak. In 2019 zijn wij succesvol doorgegroeid naar een bv. Wij blijven zelf continu leren en ontwikkelen.

Samen kunnen wij meer bereiken

Samen kunnen wij meer bereiken. In dit statement geloven we heilig bij Aplikuj.nl. Ons uiteindelijke doel is dat zowel de bedrijven aan de ene kant als ook de kandidaten aan de andere kant op een zo effectief mogelijke manier worden geholpen. Om de Nederlandse arbeidsmarkt echt vooruit te helpen, doen wij aan uitzending en zzp bemiddeling. Er wordt vaak gezegd dat de mensen het bedrijf maken. Personeel is een essentieel onderdeel van een goedlopende onderneming. Het is zelfs zo dat in veel gevallen de toekomst goed staat met de juiste mensen. Vandaar ook dat we bij Aplikuj.nl altijd op zoek zijn naar de best mogelijke combinatie tussen werkgever en werknemer. Hierbij wordt sterk rekening gehouden met waar beide partijen naar op zoek zijn. Alleen zo is het mogelijk om voor een match te zorgen die werkt.

Voor alle vragen over personeel kunt u dan ook bij ons terecht. Aarzel niet en neem direct contact op met Aplikuj.nl. Wij kunnen dan zo snel mogelijk voor uw bedrijf aan de slag gaan. Behoefte aan meer informatie of andere vragen over onze werkwijze? Laat het ons dan ook weten. Want zoals we eerder al zeiden, samen kunnen we meer bereiken.

 

Ons Team

Maak kennis met onze enthousiaste collega’s

 

Lukasz Dankiewicz

Directeur 

Als we samen meer willen bereiken, dan is het zaak dat we elkaar eerst beter leren kennen. Ik ga het liefst direct met u in kennisgesprek zodat we samen kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Natalia Kobac

Recruiter 

Alan Tamer

Recruiter